Bestuur

De Kinder-en Jongerenrechtswinkel zoekt weer nieuwe vrijwilligers voor het bestuur!

Wie gaat onze taken overnemen vanaf september 2023? We zijn opzoek naar zes nieuwe bestuursleden voor de duur van één jaar. We zoeken opvolgers voor de volgende functies:

Voorzitter
De voorzitter wordt gezien als de eindverantwoordelijke van de stichting. Samen met je mede bestuursgenoten bepaal je het beleid van de stichting en houd je je bezig met de professionalisering. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van het beleidsplan en het jaarverslag en onderhoudt het contact met de Raad van Advies. Je leidt de bestuursvergaderingen en zet hier ook de agenda voor. Je onderhoudt het contact met de andere KJRW’s in Nederland. Het is van belang dat je op de hoogte bent van alles wat er speelt en loshangende taken oppakt.

Secretaris
Geeft leiding aan de Commissie Activiteiten, vormt het algemene aanspreekpunt voor alle vrijwilligers en notuleert de bestuursvergaderingen.

Penningmeester
Geeft leiding aan de Commissie Fondsenwerving, houdt alle inkomsten en uitgaven bij en houdt zijn bezig met subsidieaanvragen en het werven van fondsen op verschillende (creatieve) manieren.

Bestuurslid Intern
Geeft leiding aan de Commissie Spreekuur, stelt de roosters op en zorgt dat het spreekuur in goede banen wordt geleid.

Bestuurslid Extern
Geeft leiding aan de Commissie Voorlichting. Als bestuurslid Extern ben je de contactpersoon voor de scholen die voorlichtingen aanvragen en de vrijwilligers die deze zullen geven. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het plannen van voorlichtingen met scholen aan de hand van de beschikbaarheid van de vrijwilligers en speciale wensen van de school; het helpen met de invulling van de lessen en nadenken over hoe we lessen iedere keer nog wat leuker kunnen maken én het onderhouden van contact met ProDemos over het lesmateriaal en de trainingen die zij geven.

Bestuurslid PR
Geeft leiding aan de Commissie PR, beheert alle social media kanalen en is verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid en promotie.

Ben jij geïnteresseerd?
Stuur dan uiterlijk op
26 mei 2023 jouw motivatiebrief en cv met pasfoto naar bestuur.utrecht@kjrw.eu. Geef hierbij aan welke functie jouw voorkeur heeft. Vrijwilliger zijn geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel is een pré maar geen vereiste.

Vragen?
Mail ons, stuur ons een DM (@kjrwutrecht) of drink een kopje koffie met een van ons!

De sollicitaties zullen plaatsvinden in de eerste 2 weken van juni. Houd voor updates omtrent de sollicitatieprocedure onze social media kanalen in de gaten.

Contact

Adres: 
Wijde Doelen 8
3512 XN Utrecht
Telefoon:
0622763996
Email:
bestuur.utrecht@kjrw.eu

Stuur ons een bericht

    Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.