De Raad van Advies

Rozemarijn van de Watering

Rozemarijn van de Watering was gedurende het jaar 2020-2021 voorzitter bij de Kinder-en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht heeft zij de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden afgerond. Rozemarijn is sinds 2022 Vertrouwenspersoon Tuchtzaken bij Jeugdstem.

Mohamed el Morabet

Mohamed was gedurende het jaar 2020-2021 bestuurslid intern bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan Vrije Universiteit Amsterdam, heeft hij aan dezelfde universiteit de master Privaatrecht met verdieping in het strafrecht afgerond. Op dit moment is hij bezig met een publicatie voor het Vakblad voor Contractenrecht.

Rosalie Lagerweij  

Rosalie Lagerweij was gedurende het jaar 2021-2022 voorzitter bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na de afronding van haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht heeft zij de master Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond met als afstudeerrichting privaatrecht. Tijdens haar master heeft zij zich voornamelijk gericht op het personen- en familierecht. Op dit moment is zij werkzaam als familierechtadvocaat bij Axius Advocaten & Mediators.

Demi Onclin

Demi Onclin was gedurende het jaar 2021-2022 bestuurslid intern bij de Kinder-en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Daarnaast is zij werkzaam geweest in de commissie spreekuur. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht heeft zij de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden afgerond. Op dit moment is zij werkzaam als medior secretaris op de afdeling Professioneel Toezicht bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Maaike Heeres

Maaike Heeres was gedurende het jaar 2022-2023 bestuurslid extern bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Daarnaast is zij werkzaam geweest in de commissie voorlichtingen. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald, is zij in september 2023 gestart met de master Privaatrecht met de specialisatie personen- en familierecht aan dezelfde universiteit. Naast haar studie is ze werkzaam als juridisch secretaresse bij Vandaag Advocaten te Bilthoven.

Eeke Swinkels

Eeke Swinkels was gedurende het jaar 2022-2023 voorzitter bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Hiervoor is zij werkzaam geweest in de commissie voorlichting en de commissie spreekuur. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald, is zij in september 2023 gestart met de master Jeugdrecht in Leiden. Naast haar studie is ze werkzaam als secretaris professioneel toezicht bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Contact

Adres: 
Wijde Doelen 8
3512 XN Utrecht
Telefoon:
0622763996
Email:
bestuur.utrecht@kjrw.eu

Stuur ons een bericht

    Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.