De Raad van Advies

Roos van den Bogaerde

Roos van den Bogaerde was in 2019-2020 voorzitter bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald, is zij in september 2020 gestart met de master Rechtsgeleerdheid: Conflicthantering, rechtspraak en mediation aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Emmy Welgraven

Emmy Welgraven was gedurende het jaar 2019-2020 bestuurslid Intern bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Daarnaast is zij werkzaam geweest in de commissie spreekuur en de commissie voorlichting. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald is zij begonnen met de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Tevens is Emmy juridisch medewerker bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. 

Rozemarijn van de Watering

Rozemarijn van de Watering was gedurende het jaar 2020-2021 voorzitter bij de Kinder-en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht is zij in 2021 de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden begonnen. Tevens is Rozemarijn werkzaam bij de Kindertelefoon.

Mohamed el Morabet

Mohamed was gedurende het jaar 2020-2021 bestuurslid intern bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na zijn bachelor Rechtsgeleerd aan Vrije Universiteit Amsterdam is hij in 2021 de overlappende masters Straf- en Privaatrecht aan dezelfde universiteit begonnen.

Rosalie Lagerweij  

Rosalie Lagerweij was gedurende het jaar 2021-2022 voorzitter bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na de afronding van haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht is zij begonnen aan de master rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam met als afstudeerrichting privaatrecht. Tijdens haar master richt Rosalie zich voornamelijk op het personen- en familierecht.

Demi Onclin

Demi Onclin was gedurende het jaar 2021-2022 bestuurslid intern bij de Kinder-en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Daarnaast is zij werkzaam geweest in de commissie spreekuur. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht heeft zij de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden gevolgd.

Contact

Adres: 
Wijde Doelen 8
3512 XN Utrecht
Telefoon:
0622763996
Email:
bestuur.utrecht@kjrw.eu

Stuur ons een bericht

    Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.