De Raad van Advies

Denise Jansen

Denise Jansen is gedurende het collegejaar 2015-2016 voorzitter geweest van KJRW Utrecht en nationaal coördinator van het landelijke samenwerkingsverband. In september 2016 heeft Denise mede de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Nederland opgericht. Van september 2016 tot maart 2018 is Denise actief geweest bij de landelijke stichting als penningmeester. Denise heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan het Utrecht Law College gevolgd. Daarna heeft Denise de Master Ondernemingsrecht en de Master International Law and Global Governance afgerond. Daarnaast werkt Denise part-time bij De Brauw Blackstone Westbroek als Law Assistant op de afdeling Arbitration.

Elise van der Wal

Elise van der Wal is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, waar zij een bachelor Rechtsgeleerdheid en een master Public International Law heeft gevolgd. In 2016-2017 was zij voorzitter van het bestuur van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Inmiddels werkt zij bij De Amersfoortse als claimbehandelaar Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Collectief.

Robbin Veen

Robbin Veen is als junior docent verbonden aan het Willem Pompe instituut voor strafrechtswetenschappen. In Utrecht specialiseerde hij zich in het familierecht en het strafrecht. Gedurende het jaar 2016-2017 was hij binnen de KJRW actief als bestuurslid extern.

Simone de Graaff

Simone de Graaff studeert Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht met een achtergrond in de Pedagogische Wetenschappen. Zij was in 2017-2018 secretaris van de KJRW Utrecht en is nu secretaresse bij Milestone advocaten.

Lisa Brouwer

Lisa Brouwer was gedurende het jaar 2017-2018 voorzitter van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald is zij in september 2017 gestart met de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Na eind 2018 een aantal maanden stage te hebben gelopen in de advocatuur zal zij in februari 2019 starten met de master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit.

Sanne Pijper 

Sanne Pijper is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar zij de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Privaatrecht – track Familierecht heeft gevolgd. Zij was in 2018-2019 voorzitter van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht.

Sanne Nugteren 

Sanne Nugteren was gedurende het jaar 2018-2019 bestuurslid intern bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald, is zij in september 2019 begonnen met de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Tevens is Sanne tijdens haar studie werkzaam als secretaresse bij Sijbrandij De Waard Advocaten.

Roos van den Bogaerde

Roos van den Bogaerde was in 2019-2020 voorzitter bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald, is zij in september 2020 gestart met de master Rechtsgeleerdheid: Conflicthantering, rechtspraak en mediation aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Emmy Welgraven

Emmy Welgraven was gedurende het jaar 2019-2020 bestuurslid Intern bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht. Daarnaast is zij werkzaam geweest in de commissie spreekuur en de commissie voorlichting. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald is zij begonnen met de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Tevens is Emmy juridisch medewerker bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. 

Contact

Adres: 
Zamenhofdreef 17
3562 JT Utrecht
Telefoon:
0622763996
Email:
bestuur.utrecht@kjrw.eu

Stuur ons een bericht

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.