Jonger dan 12 jaar

Ben je jonger dan twaalf jaar? Dan mag je zelf nog niet alle beslissingen nemen. Dit zullen vaak je ouders of verzorgers voor je doen. Maar alle kinderen hebben rechten, dus ook kinderen die jonger dan 12 jaar zijn. 

Waar kunnen wij jou mee helpen

De Kinder- en Jongerenrechtswinkel helpt jou graag bij het oplossen van jouw problemen of het beantwoorden van jouw vragen. Heb je een specifieke vraag over een bepaald onderwerp? Kijk dan eens bij het kopje ‘ik heb een vraag’. Hier vind je meer informatie over problemen thuis, scheidende ouders, spijbelen, werk, geldzaken, werk, strafrecht, regels op school en mishandeling en misbruik. 

Voor de diensten van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel hoef je niets te betalen en alles wat je ons vertelt blijft geheim. Als je het moeilijk vindt om je verhaal op ons spreekuur te vertellen mag je ons ook altijd bellen of mailen. Je krijgt dan van ons zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag. 

Contact

Wij houden spreekuur op maandagmiddag van 16:00 tot 18:00 en woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur. Wij zijn tijdens het spreekuur bereikbaar per e-mail, telefoon, whatsapp of chat.

Adres: 
Wijde Doelen 8
3512 XN Utrecht
Telefoon:
0622763996
Email:
spreekuur.utrecht@kjrw.eu

Stuur ons een bericht

    Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.