Sponsoren en Doneren

Sponsoren

Zou u het logo van uw bedrijf op deze website willen terugzien? Word dan sponsor! Neem voor meer informatie contact op met de penningmeester via penningmeester.utrecht@kjrw.eu.

ANBI

De Stichting KJRW Utrecht is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Onder voorwaarden zijn donaties aan ANBI’s aftrekbaar in de aangifte inkomstenbelasting.

Het RSIN/Fiscaal nummer van de Stichting KJRW Utrecht is: 821780591.

Beloningsbeleid

De Stichting KJRW Utrecht wordt draaiende gehouden door een bestuur en een groep vrijwilligers. Zowel de bestuurders als de vrijwilligers genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Wel kunnen zij de kosten die zij ten behoeve van de stichting hebben gemaakt, declareren.

Doneren

De vrijwilligers van de Stichting KJRW Utrecht zetten zich met volle overgave in voor de rechten van kinderen en jongeren. Van al onze commissies is de Commissie Fondsenwerving verantwoordelijk voor het generen van geld. Hierdoor kunnen wij onder andere scholing voor onze vrijwilligers aanbieden, (vrijwilligers)activiteiten organiseren, materialen aanschaffen en huisvesting financieren. 

Zou u een bijdrage willen leveren zodat wij door kunnen gaan met het bieden van gratis juridisch advies aan kinderen en jongeren? Doneer dan (eenmalig) een bedrag via onderstaand formulier! 

Wij willen u alvast bedanken!

Bedrag